Bakanlığımız tarafından gerek tarımsal üretimde, gerekse hayvancılık alanında uygulanan desteklemeler hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla Kuluncak ilçemizde geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Kuluncak Kaymakamı Sayın Tolga ÖZDEMİR, Belediye Başkanı Mehmet BOYRAZ, İl Müdür Yardımcımız Ahmet Turan KARACA, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Zeki SADAK, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Selahattin GÜNCİ, Kuluncak Ziraat Odası Başkanı Hasan YILDIRIM, İl Müdürlüğü teknik elemanları ile köy/mahalle muhtarları ve yetiştiriciler katıldı.

Toplantıya ev sahibi olarak Kaymakam Tolga ÖZDEMİR’ in açılış konuşması ile başlandıktan sonra, ilçede yürütülen faaliyetler hakkında Belediye Başkanı Mehmet BOYRAZ tarafından bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra ise bitkisel üretim desteklemeleri hakkında Şube Müdürü Selahattin GÜNCİ tarafından, hayvancılık alanındaki desteklemeler hakkında Şube Müdürü Zeki SADAK tarafından sunumlar yapılarak detaylı bilgilendirme yapıldı.

Toplantının son bölümünde ise bitkisel ve hayvansal üretim desteklemeleri hakkında muhtarlar ve üreticiler tarafından sorulan sorulara konu uzmanları tarafından cevaplar verildi.

KAYNAK : https://malatya.tarimorman.gov.tr/Haber/364/Tarimsal-Desteklemeler-Kuluncakta-Anlatildi

Written by Taner